Ditt verktøy for taksttjenester

En totalløsning!

Skreddersøm

Supertakst er et komplett webbasert IT verktøy for kommunikasjon og kontroll over dine oppdrag og arbeidsoppgaver. Vi tilbyr skreddersøm og integrasjon tilpasset dine behov. Supertakst er meget brukervennlig og framtidsrettet. Få og faste rutiner fra bestilling til ferdig leveranse. Du vil enkelt holde oversikt over dine prosjekter.

Spar tid

La Supertakst hjelpe deg med å automatisere flyten i din hverdag og å frigjøre tid til dine kjerneoppgaver. Dette gir deg maksimal fleksibilitet og større kapasitet.

Alt på en plass

Med Supertakst har du alt du trenger samlet på en plass! Her vil du blant annet kunne finne; ordrebekreftelser, tilganger til eksterne tjenester/leverandører, arkivering- og statistikkfunksjon, fakturafunksjon, kalender og betalingsløsning.

Alltid oppdatert

Du vil til en hver tid være oppdatert og bli holdt løpende orientert om utviklingen i ditt prosjekt via automatisk genererte meldinger på mail og sms.

Sentrale funksjoner

Supertakst er en komplett løsning som er skreddersydd for å treffe viktige behov. Vi tilbyr integrert betalingsløsning, ordremodul, kalenderfunksjon, arkivfunksjon, statistikk, elektronisk signering, ordrebekreftelser med mere.

Supertakst har eksistert i over 10 år og har i denne perioden vært leverandør av tjenester tilpasset takst-, megler-, og forsikringsbransjen med stor suksess.

Ta kontakt med oss for å bli leverandør på Supertakst i dag!


Til kontaktskjema